Etusivu
Yli 14-vuotiaille

Brasilialainen Jujutsu

Brasilialaisen jiu-jitsun tehokkuus piilee sen realistisissa maataistelutekniikoissa, erityisesti erilaisissa lukoissa ja kuristuksissa. Todellisessa kamppailutilanteessa ajaudutaan lähes vääjäämättä lähikontaktiin ja siitä edelleen maahan. Urheilu-BJJ muistuttaa Judoa, mutta siinä missä Judossa ottelun voittaa puhtaalla alasviennillä, BJJ:ssä ottelu päättyy vastustajan luovutukseen, loukkaantumiseen tai tajun menetykseen.

Jooga

Jooga on Intiassa syntynyt kehon-ja mielenharjoitusmenetelmä. Joogaan kuuluu asentoharjoituksia ja meditaatiota, ja sen harjoittaminen on monille kehollista terapiaa ja rentoutumista. Paljon liikkuvalle ihmiselle joogasta on apua palautumiseen, liikkuvuuteen ja rauhoittumiseen silloin, kun kova harjoittelu tai arki aiheuttaa stressiä. Jooga-tunnit on kaikille tarkoitettu, eikä tarvitse harrastaa Academyn muita lajeja, käydäkseen joogassa. Maksu onnistuu kertamaksulla tai 10-kortilla. Jooga sisältyy myös kuukausimaksun hintaan.
7-13 vuotiaille

Juniorit

"Juniorit"- tunnit on tarkoitettu tuleville mestareille. Kamppailu-/itsepuolustuslajeihin tutustutaan turvallisesti eri ikäryhmät huomioiden. Nuoremmalla ryhmällä harrastaminen painottuu enemmän erilaisiin leikkeihin ja kehonhallinnan opetteluun. Vanhempi ryhmä aloittaa kevyesti varsinaisen lajiharjoittelun, kuitenkin niin, että siitä on karsittu kasvuikäisille soveltumattomat tekniikat. Lukkopaini- ja vapaaotteluharjoitukset suositellaan vasta kun on jo harjoitellut aktiivisesti jiu-jitsua vuoden verran. Lajit sopii niin tytöille kuin pojillekin.
Yli 14-vuotiaille

Lukkopaini

Lukkopaini on painilaji, jossa ovat mukana alasviennit, positiopaini sekä erilaiset nivellukot ja kuristukset. Lukkopainissa ottelija voi otella myös selällään, eli siinä hartiat eivät kastu, kuten perinteisissä painilajeissa. Ottelija saa pisteitä alasvienneistä ja erilaisista positioista. Ottelut päättyvät luovutukseen tai täyden otteluajan päätyttyä pistevoittoon.

Napero Jiujitsu

Napero-jiujitsu on ryhmä jossa yhdistyy liikunta ja yhdessä tekeminen. Kyseessä on vanhempi-lapsi-tunti, joka antaa lapselle kipinän akrobatiaan, koordinaatioon ja kehonhallintaan, sekä kamppailulajien perusteisiin. Tulkaa yhdessä liikkumaan! Suositus ikä on 3-6v
Yli 14-vuotiaille

Vapaaottelu

Vapaaottelu on kamppailu-urheilulaji, jonka säännöt sallivat monipuolisten pysty- ja mattotekniikoiden käytön (anything goes). Tavoitteena on voittaa ottelu käyttämällä sallittuja iskuja sekä lukkoja. Mikäli ottelu kestää täyden ajan, arvostelutuomarit julistavat voittajan ottelijoiden tekniseen osaamiseen ja aktiivisuuden perusteella. Ottelut käydään joko kehässä tai häkissä.
Yli 14-vuotiaille

OPEN MAT

Ei ohjattuja harjoituksia. Varustus Gi tai NoGi. Ennen kilpailuja pyritään auttaaman ottelijat kisakuntoon kyseiseen lajiin, eli silloin varustus sen mukainen.

Sports Academy No. 1

Sports Academy No.1 -seura on erikoistunut erilaisiin brasilialaisesta jiu-jitsusta johdettuihin kamppailulajeihin. Toimintamme pääpaino on brasilialaisessa jiu-jitsussa, mutta harjoittelemme myös aktiivisesti lukkopainia ja vapaaottelua. Junioritoiminta kuuluu tietysti ohjelmaan ja siitä on tullutkin varsin iso osa seuran toiminnasta.
Olet tervetullut mukaan harjoittelemaan sekä kuntoilu- että kilpailumielessä, oletpa nainen tai mies. Fyysinen voima ei ole edellytys lajin harrastamiseen, vaan lajissa kehittyy nopeasti.


 

Näytä lisää uutisia
Näytä lisää tapahtumia